Massasjekurs - Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger / Kurs i Orientalsk massasje

"Lær, våre bestefedre pleide å si at det ikke er noe unaturlig. Og at når en mann kjenner sannheten, hele sannheten, gir navnet av det som engang ble kalt et mysterium, og at når en person ønsker å lære noe, så er det en lærer."

Tradisjonell Hawaiian Lomi Lomi massasje, ofte folkemunne kalt den polynesiske massasje er en svært effektiv metode for kropp arbeid som du kan bruke til å takle kroniske plager i ryggsøylen, muskelsmerter, migrene forårsaket av langvarig eller alvorlig stress opplevelser. Frigir dyp avslapning av negative følelser, som "husker" musklene ved å kalle det spenning i dem. Gjenopprette bevisstheten om kroppen vår gjennom dyp avspenning (Alpha tilstand) gjennom Lomi tillater oss å bli kvitt mange fysiske og psykiske begrensninger.


Typer kurs
Lomi Lomi massasjekursLomi Lomi massasjekurs Lomi Lomi Hawaiiansk MASSASJETradisjonell Hawaiiansk Lomi Lomi massasje, kjent også som en polynesisk massasje er svært effektiv for kroniske lidelser iryggraden, muskelsmerter, migrene forårsaket...Thai massasjekursThai massasjekurs Thai massasjeTradisjonell Thai Yoga Massasje kalt "yoga for late folk" er en interessant form for kroppen .Den består av strekking av hele kroppen og slapping av konseptet gjennom trykk med (tommel,...Shiatsu massasjekursShiatsu massasjekurs Japansk Shiatsu massasje er en velkjent og meget populær teknikk ifeltet av orientalske massasjer.Teknikken er utviklet ibegynnelsen av det tjuende århundre iJapan, en kombinasjon av tradisjonell...Bamboo massasjekursBambus og børste massasjekurs Bambus massasjeBambus Massasje er en massasje som er utført ved hjelp av stokker og bambus visper. Sticks såkalte "cho" består av varierende diameter og visp som tilpasser seg under massasje til...Tibetansk lydmassasjeTibetansk lydmassasje Tibetansk lydmassasje med bjeller.Den er basert på spesielle teknikker for å utvinne lyder fra boller på kroppen og ved bruk av tibetanske bjeller.Vibrasjoner slapper av kroppen på utsiden og innsiden....Thai fotmassasjekursThai fotmassasjekurs Thai fotmassasje er en kombinasjon av massasje med akupressur fotsoneterapi soner. Massasje teknikk omfatter massere såle, dorsum av foten, tær, ankler, legger, rundt kneet. Ved å operere foten refleksologi...Tuina massasjekursTuina massasjkurs TUI-NA (tidligere Anmo) er en full body massasje brukt siden 2000 år itradisjonell kinesisk medisin (TCM). Tui Na massasje er å oversette bokstavelig talt, gjort en behandling manuell technikamii...