Massasjekurs - Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger / Kurs i Ayurvedisk massasje / Udvartana massasjekurs

Udvartana en avgiftende massasje med å bruke pulver, en pasta av urter blandet med olje ayurvedyjskim eller uten. Det finnes to typer udvartany: utsadanę - mildere form for massasje med bruk av pulver blandet med olje og udgharshanę - ved hjelp av en tørr pulver som resulterer i større friksjon og tilhørende varmeutvikling.

UDVARTANA - MASSASJE FOR KVINNER I LOVE :), brukt i århundrer i de 'indiske templer for skjønnhet "

Pulver av massasje har vanndrivende, anti-inflammatorisk, avgiftende. Urter og kornprodukter i sammensetningen inkluderer blant annet kiselsyre (bygg), vitamin C (indisk stikkelsbær "Amla"), som styrker og forbedrer vev spenning.

Udvartana Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen, jevner ut ujevnheter i huden, fungerer som en skrubb.

De grunnleggende ingrediensene er pulver blant andre urter som for eksempel:

Amla frukt (emblica officinalis). i gamle Ayurvedic tekster, regnet som den beste anti-aging agent. De er svært kraftige hjelp av foryngende, inneholder mye vitamin C. Den har en diameter på bare en tomme, og vitamin C-innholdet er det samme som i de to sitroner. Hovedsakelig på grunn av vitamin C frukten Amli har antioksidantegenskaper.

Udvartana massasje anbefales primært for akkumulering av "Ama» i overvektige mennesker, sterke og med mye innskudd. Intenst stimulerer celle metabolisme og sirkulasjonssystemet.