Massasjekurs - Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger / Kurs i Ayurvedisk massasje

Ayurveda er den eldste formen for komplementær medisin.

Ayurveda kalles "mor medisin". Hatt en betydelig innvirkning på kinesisk medisin og medisinen til oldtidens Egypt. Ayurveda elementer kan bli funnet selv i Hippokrates. Ifølge ayurveda, er vår bevissthet energi, som manifesterer seg i de fem grunnleggende prinsipper for metabolsk eter, luft, ild, vann og bakken.Av disse fem elementene var all materie, dvs. alle organiske og uorganiske stoffer. Elementene er også plassert i kroppen. Eter manifesterer som hulrom, for eksempel munn, og luften er en bevegelse, f.eks hjerterytme.Brann tilsvarer slik for metabolisme og intelligens. Vannet i sin tur ligger i slimhinner, og landet bygger permanente strukturer som muskler og bein. Balansen av alle disse komponentene fører til fullføre lykke og helse.

Veda betyr kunnskap, Ayur - det er livet. Informasjon og Ajurvedzie, den eldste kjente medisinske vitenskap, dukket opp i form av muntlig historie har ca 5 000 år siden. Ayurvedic prinsipper er universelle og tidløse. De brukes i det daglige liv, og tilbyr rådgivning til alle som søker en praktisk, enkel og helhetlig form av et sunt liv. Man er født med en viss psykologisk og fysisk konstitusjon, kalt dosha. Det finnes tre grunnleggende typer dosha: vata, pitta og kapha, og blandet: vata-pitta, pitta-kapha, vata, kapha, vata-pitta-kapha. Usunn livsstil, mangel på mosjon, dårlig ernæring, stress, kulturell bakgrunn, akkumulering av toksiske stoffer kan påvirke balansen i kroppen vår, tre dosha balanse. Massasje varm olje, vil en diett tilpasset kroppstype og helsetilstand gjenopprette tapt energi. Sørg for vår kropp og sinn forblir i harmoni. Ayurveda tillater bruk av bare naturlige materialer. Behandlinger som brukes for oljer, urteteer, urter, tradisjonell såpepulver absorbere fett er forberedt fra planter dyrket av tradisjonelle metoder på utpekte anlegg. Essensen av massasje er å stimulere trafikk ayurvedyjskiego energi i kroppen gjennom en kombinasjon av klassisk massasje og akupressur. Terapeutens massasjer punktene og energi linjer på begge sider av kroppen for å eliminere stress og slapper av. Ifølge Ayurveda helse er ingenting, men ingen symptomer på sykdom, men også staten av velvære. Menneskekroppen er ikke et enkelt autoritet, men kroppen som en helhet, og essensen av behandlingen er å bringe en midlertidig lettelse, men årsaken til lidelse. Massasje hjelper utskillelse av avfallsstoffer fra kroppen og funksjon av indre organer, gjenfødelse, stimulerer immunsystemet, bremser aldringsprosessen. Det anbefales spesielt for problemer med søvnløshet, kronisk stress, nervøsitet, problemer med konsentrasjon og hukommelse, følelse av kronisk tretthet, svekket immunforsvar, migrene, ryggsmerter, kardiovaskulære lidelser, nervøs, endokrin, fordøyelsessystem.

Integral og svært viktig element i systemet er av forskjellige typer ayurvediske massasjer og behandlinger basert på produkter fra 100% naturlig opprinnelse.


Typer kurs
Abhyanga massasjekursAbhyanga massasjekurs Abhyanga –tradisjonell ayuverdisk kroppsmassasjeFull kroppsmassasje med urte olje Abhyanga er en av de viktigste behandlinger iAyurveda. Denne olje massasjen stimulerer blodsirkulasjonen ,beroliger...Udvartana massasjekursUdvartana massasjekurs Udvartana en avgiftende massasje med å bruke pulver, en pasta av urter blandet med olje ayurvedyjskim eller uten. Det finnes to typer udvartany: utsadanę - mildere form for massasje med bruk av pulver...Shirodhara massasjekursShirodhara massasjekurs Shirodhara – en spesiell hodemassasjeBehandling består av en massasje av punktet mellom øyenbrynene ("tredje øyet" - isanskrit, "Ajna") og ipannen med en strøm av varm ayurvedisk urte olje eller...Ratnaabhyanga massasje med varme steinerRatnaabhyanga massasje med varme steiner Massasje med varme steinerDet brukes spesielle steiner og varm ayurvedisk olje.Ratnaabhyanga massasje er en svært eksklusiv, både på grunn av den behagelige følelsen og selve utseendet på steinene....Ansiktsmassasjekurs MukabhyangaAnsiktsmassasjekurs Mukabhyanga Massasje og Beauty Ayurvedyan ansikt og hals kombinert med rutiner for rengjøring, peeling og ansiktsbehandling med naturlige oljer og kosmetiske produkter utarbeidet av. tradisjonelle Ayurvedic oppskrifter.Jambira Pinda SvedaJambira Pinda Sveda Pinda Jambira Sveda er en tradisjonell ayurvedisk massasje med varme frimerker fylt med sitron og kokos, blandet med en spesiell olje. Iayurvedisk medisin er en type behandling napotnych (svensken)...Padanghata massasjekursPadanghata massasjekurs Denne formen for massasje utviklet sør iIndia med tradisjonelle kampsporter, "Kalarippayat". Elevene idenne kampsporten masse hverandre jevnlig for å opprettholde god tilstand etter intesywnym innsats....